ORDERSTATUS & LEVERANS

ORDERSTATUS & LEVERANS

Orderstatus

Efter en order är placerad kommer vi kontakta dig för att säkerställa dina önskemål av utseende och information om leveranstid (den kan variera beroende på vad som är beställt och antal) detta beror på att produkten tillverkas efter att en order är placerad, glöm därför inte att antingen lämna e-post adress eller telefonnummer.


Leveransstatus

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Det skickas därefter ett mail till dig när produkten är klar och färdig för transport, sker transporten med posten så skickas även ett kollinummer till dig.


Leveransförsening

Om en leveransförsening skulle uppstå meddelar vi dig detta via epost eller telefon.


Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till info@hoglid.com eller via telefon 0738410221. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid. Det är därför viktigt att du inspekterar dina produkter noggrant i samband med mottagande av varan. Företag ska anmäla transportskador inom sju dagar.

För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna, om du inte själv kan närvara så ska mottagare kunna uppvisa köpande kunds legitimation samt sin egen, inga fotokopior accepteras.


Copyright @ All Rights Reserved

Säker betalning med

Köp- och leveransvillkor gäller såvida inget annat är avtalet mellan dig som köpare och Hoglid.se.

Mer kan läsas under Kundservice

Hoglid

Folkestad Hogelid

45294 Strömstad

Sweden

+46738410221

0738410221

info@hoglid.com